Debata k článku

Vážení čitatelia Pravdy,

na Ukrajine je vojna. Redakcia Pravda útok Putinovho Ruska na nášho suseda, medzinárodne uznaný štát, odsudzuje. Rázne, nekompromisne a jasne. Vyzývame na zastavenie všetkých vojenských operácií, rokovanie a mier. Snažíme sa vám prinášať vždy aktuálny, objektívny a overený obsah. Rešpektujeme, že každý môže mať na dianie na Ukrajine a jeho príčiny vlastný názor. Debata však musí mať zmysel, byť kultivovaná a slušná. Extrémistické a nenávistné komentáre, hoaxy šíriace paniku, do nej nepatria.

Napriek tomuto pravidlu ho niektorí diskutéri porušujú. Takéto príspevky skryjeme. Pri veľkom množstve takýchto komentárov však všetky skryť nedokážeme, no zároveň nechceme možnosť debaty a vášho komentovania pod príspevkami úplne vypnúť a ukrátiť vás tak o slobodu prejaviť váš názor.

Preto vás dôrazne žiadame, aby ste v diskusiách vážili vaše vyjadrenia. Pri nerešpektovaní základov slušného ľudského správania sa budeme nútení zablokovať komentovanie pod príspevkom.

Buďte prosím v komentároch ohľaduplní, slušní, ľudskí.

Ďakujeme.

Nie ste prihlásený/á. Vkladať príspevky môžu iba registrovaní čitatelia.

Podľa:

vlákien iba prvá úroveň času
najnovšie po najstaršie najstaršie po najnovšie
< Predchádzajúce 1 2 3 4 Nasledujúce >
Pravidlá v skratke: Príspevky vyjadrujú názory čitateľov. Redakcia Pravda.sk nemôže ovplyvniť ich obsah. Vyhradzuje si však právo podľa vlastného uváženia odstraňovať nevhodné príspevky a blokovať prístup do Debaty používateľom, ktorí porušujú pravidlá. Neprijateľné sú hlavne urážky iných prispievateľov, hrubé osočovanie tretích osôb, vulgarizmy, hanobenie rasy, národa či nábožentva, propagácia akejkoľvek činnosti porušujúcej zákony SR, zneužívanie cudzej identity (vydávanie sa za niekoho iného), zneužívanie Debaty na neplatenú reklamu, spamovanie Debaty textami nesúvisiacimi s témou, spamovanie ostatných používateľov pomocou funkcie súkromných správ a hrubé poškodzovanie dobrej povesti prevádzkovateľa portálu Pravda.sk. Tieto podmienky sa týkajú tak príspevkov ako aj verejného profilu používateľa. Používateľovi, ktorý porušil pravidlá, môžu byť spätne zmazané všetky vytvorené príspevky aj verejný profil. Dĺžka textu príspevku môže byť maximálne 1000 znakov, dlhšie príspevky budú skrátené. Celé pravidlá (upravené 1. 4. 2021).

Od 11. júna je registrácia v debatách na Pravda.sk opäť podmienená autorizačnou SMS na nové číslo
+421 902 02 81 38.

Všetci diskutujúci, ktorí sa registrovali od 29. apríla 2014, sa musia autorizovať dodatočne - pri najbližšom prihlásení.

Diskutujúci, registrovaní do 29. apríla 2014, pokračujú v debatách bez zmeny.

viac v článku Pravda.sk sa pustila do skvalitňovania debát
(článok aktualizovaný)
Kontakt na administrátora: debata@pravda.sk

Odporúčame