Mafia potravinárska a farmaceutická a ich požehnané biologické zbrane „hromadného“ ničenia predávané ľuďom.
"Rýchlosoľ je dusičnan draselný zmiešaný s dusičnanom sodným v pomere 2 : 5" toto nie je rýchlosoľ !!!
Zloženie skutočné :
Jedlá soľ, dusitan sodný (0,6-10 %), jodid draselný, protihrudkujúca látka (E536).
Použitie:
Pri výrobe dusenej šunky rozpustíme dusitanovú zmes v 200 ml vody v množstve 20 g na 1 kg čistého mäsa a vmasírujeme do pokrájaného (na kocky) mäsa. Po preležaní mäsa 24 až 48 hodín pri teplote 4-5 °C mäso vložíme do formy a varíme pri teplote 70-80 °C po dobu 1-1,5 hodiny. Zákaz solenia mäsa a iných požívatín určených na priamu konzumáciu. Pri priamom použití zdraviu škodlivé!