Nepravda. Fakt je len taky, ze vsetkeho bol nedostatok a mizerny vyber. Do zelovocu sa chodilo raz za tyzdne stat do rady, ked prisli zemiaky, vsetci utekali. Nakvalitu sa nehladelo, marne si plakal, ze vo vreci je polovica obsahu hlina. Je uplne ireleventne ake kontroly inspekcia robila, clovek sa skoro k nicomu nedostal. Pokial nemal znameho masiara, alebo si prasa nechoval doma, tak si o kvalitnom mase mohol len snivat. Na chleba sa stala rada kazdy vikend. Z mliecnymi vyrobkami bol tiez problem. Zelenina ovocie? Prd bolo. V dnesnej dobe je hlavny problem, , ze vsetkeho je take mnozstvo, ze sa kvalita vsetkeho neda odkontrolovat. V kazdom pripade v dnesnej dobe si mozem kupit hocitkoru potravinu okamzite a v lepsej kvalite, ako za socika. AKurt clovek nesmie kupovat to najlacnejsie. Ale o tom to je, nebyt sprosty, staci mat maso raz do tyzdna a mozem si dovolit zjest taky stejk o ktorom sa aj sudruhom z UV KSC mohlo snivat.