Pozvánka na prvomájové zhromaždenia
no, robí sa to takto - špekačky: vykŕmiš doma v chlieviku bravčeka, dávaš mu samé dobroty, kukuričku, šrot, pomyje, žihľavy mu nasekáš a navaríš, aby mal mäsko jemnučké. Z takého bravčeka je aj chutná domáca masť. No a z mäska si podľa receptu urobíš špekáčiky, len do nich nedávaj sóju, fazuľu, múku či aké svinstvá teraz do toho miešajú.
Dobrý chlebík ešte existuje - napr. v Lučenci pekáreň pani Kučerovej odporúčam - žiadne maďarské napodobeniny, žiadne hnusné mrváne - toto je pravý chelbík, vydrží dlho - aj viac dní chutný
A horčica - nuž nekupuj nejakú lacnú, radšej niečo drahšie, tie sú celkom chutné...
A papundklových tanierov si nakúp v papierníctve koľko chceš. Zjesť to potom môžeš na stojáka kde sa ti zapáči...