Zmluva zabezpečí akrát to aby nadalej puchli ri te americkým smr adom.
Zmluva zabezpečí akrát to aby nadalej puchli ri te americkým smr adom.
Áno, národ je vedome klamaný médiami. Dokonca aj tými čo si sami platia.
Toto je divadlo o Mistrikovi.
Bugára bude voliť max. juh a zopár jedincov.
Áno, aj toto je súčasť kampane za Mistríka.
Po skrachovaných demonštráciach "slušných" sa facebookom šíria výzvy na demonštrácie žltých viest.
Komusi je ľúto že tu žijeme v mieri a pokoji, potrebuje rozvrat a nepokoje.
Áno predstavil sa , a ako jediný v tejto debate vystupuje so svojím pravým menom.
Tak tu si sa trefne odpísal, ako môžeš komentovať niečo čo nečítaj. Len troluješ!
A ty eurooptimista si myslíš že prevážanie plynu okolo zemgule je ekologické?
A ty nechápeš písanému textu?
Potom akú politiku vedú USA?
Nech sa páči recept na rokmi overené domáce klobásky:
6 kg prerasteného bôčiku 4 kg lopatky, (pri zabíjačke odrezky po porcovaní mäsa)
Koreniny na 10 kg masa:
200g soli
200g cesnaku
40 g štiplava červena paprika
80 g sladka paprika
20 g mlete čierne korenie
Čreva cca 15m
Bôčik zomeliem na hrubšom mlynčeku, mäso na jemnejšom (ale nie moc jemne). Koreniny rozmiešam v troche vody (na kašu), pridám prelisovaný cesnak a celé dobre premiešam. Zmes naplním podľa možnosti mlynčekom alebo "kanónom" do čriev, pri plnení dávam pozor aby tam nebolo veľa vzduchu pri náhodnej bublinke prepichnem ihlou, pozakrúcam na požadovanú veľkosť (25-40 cm, ja mám radšej tie väčšie), povešiam na paličky a nechám odstáť z večera do rána. Ráno šup s nimi do udiarne a pomaly údim studeným dymom 2-3 dni zásadne suchým tvrdým drevom (slivka, buk).
Vyúdené zavesím na vetrané miesto najlepšie na povalu tak na mesiac. Po mesiaci ak ešte niečo zostalo dám zvyšok do mrazaka.
Žiadna rýchlosoľ nie je potrebná!
S tým severom a juhom si prestrelil.
Alebo ak chceš kúpuj si bryndzu z Komárna.
No, povedzte mi Kefalíne co si predstavujete pod slovem absurdní?
Tak naschledanou pane majore!
Ňumak tebe to zlo už z oči srší.
Odporúčame