Naopak, odteraz fičím na touléne z brokolice :-)))
Ani brokolicu, ani ananás až tak neobľubujem, takže občas si ich dám, ale žeby som po nich bažila, tak to nie.
Naopak, odteraz fičím na touléne z brokolice :-)))
Ani brokolicu, ani ananás až tak neobľubujem, takže občas si ich dám, ale žeby som po nich bažila, tak to nie.
Jednoznačne!
Ale toto nám pomôže ako mŕtvemu kabát v tomto teple, takže musíme nejako sofistikovane postupovať aj v otázke utečencov. Je fajn, že toto bremeno si za nás na nátlak Pápeža Františka zobrala na krk cirkev.
Tuším prvý krát vo svojom živote im dávam plusový bod a to je vo vzťahu ja a cirkev fakt čo povedať :-)))
Občas, keď pozerám na to, čo všetko sú ľudia schopní položiť u nás do nákupného vozíka, tak fakt žasnem :-)))
Neurážaj a váž slová. Správaš sa arogantne a útočne a ja na to fakt nie som zvedavá. Ak chceš vedieť čo jem, tak si pozri moje komentre pod týmto článkom a už neotravuj. Pá! :-(((
Samozrejme píšem o robotníckych pozíciach.
Nie celkom tak. Väčšina nezamestnaných je ďaleko od potenciálnej práce a neoplatí sa jej za ňo vycestovať.
A nezanedbateľné je aj to, že veľa registrovaných na úrade práce je tam iba preto, aby si nemuseli sami platiť zdravoné odvody a od štátu nedostávajú na podporu v nezamestnanosti nič.
Keď sa budeš chémii venovať celý život tak, ako sa jej venuje Horymír, tak budeš mať aj ty prehľad a vedomosti. Inak iba nekorektne strieľaš od boku, šušeň :-)))
Všetko, čo napísal je pravda. Robím v tejto oblasti, viem to porovnávať. Aj toto u dnešnej mládeže platí “prídem ráno do roboty, vypijem kávu, počkám osem hodín a idem domov” :-))) Mladí nevedia pracovať, nemajú cit pre zodpovednosť. Pravda, česť výnimkám.
Mrzí ma, že tento výborný článok považujú niektorí za hlúposť. Nie je to tak, Česi k nám naozaj začínajú chodiť pracovať, lebo slovenský pracovný trh je čo sa robotníckych profesií týka na dne :-))))))
Už nie je z čoho veľmi dolovať, vie to aj agntúra McRoy, ktorá tu nenadarmo dala v priebehu pár dní 3 srdcervúce články na tému zamestnanosť a nezamestnaní.
Verte, že ani články na tomto svete nevznkajú iba tak, z ničoho nič :-)))
Ja to vidím tak. Je to daň za našu prízemnosť.
Ľudia si neuvedomujú, že nestačí byť bohatý a vystatovať sa tým, že ja mám viac, ale treba dbať na život v komunite a tým pádom dbať aj na to, aby sa aj tá komunita mala keď už nie dobre tak aspoň znesiteľne. Lebo ten bohatý sa nemôže úplne odizolovať plotom od okolitého sveta a nemôže mu byť jedno, že čo dýcha, pije a konzumuje.
Následkom rýchlych riešení za účelom zbohatnutia (vytvorenia miliónárskej vrstvy, "ďakujeme" súdruh Mečiar!) sú okrem iného aj dnešné potraviny ktoré máme na pultoch.
Zničili sme všetko, aby sme teraz objavovali Ameriku.
Nič si z toho nerob, to aj ja mávam za pätami takýchto vrtákov :-))) Bystrejší vie a na tých menej bystrých nezáleží. Či? :-)))
Voľakedy za socíku mala každá potravinárska fabrika vlastný labák. Aj normy boli asi prísnejšie než sú teraz.
Aj sa používali iné technológie, než sa používajú teraz.
Toto všetko sa mi skladá do presvedčenia, že v potravinách sme jedli menej humusu :-))))
Stav sa, že teraz napíše, že jediné jeho vzrušenie je podať Loto :-)))))))))
Odporúčame