Čo bolo, keď neboli hamburgery?
Ludia jest musíme ale ved sa pozrite kam to dnes speje všade je dostatok tovaru na úroven kvality. to sa nestaazuječm konstatujem. Moja priatelka a jej rodina dopestuvávajú všetko bežné od zeleniny až po ovocie vrátane vlastných sliepok čo im dávajú vajcia. Poviem vám jedno. To je nebe a dudy čo predávajú v marketocha a čo mi nosí ona. nejem nič iné. A poviem vám tak to je rozdiel. vajcia sú žlté až oranžové ako japonské slknko a papriky a rajčiny štavnaté sladké, tak to sa nedá porovnat s týmy náhraškami falošnými v marketoch. A maso? jedine u masiara..Klobási si robíme sami a lepšie by ste nikde nejedli. NEJAK ZABUDAME NA TO čO MA HODNOTU A PRE RYCHLY SPôOSB ZIVOTA ZABUDAME čO JE KVALITNE A NECHAME SA IBA STRHVAT TýM TEMPOM DO KTORéHO NáS NUTIA...SPOMALME...A VRáTME SA K TRADIčNýM HODNOTAMA VYROBKOM. ONO CHCE TO NAMAHU ALE OPLATI SA TO O TO VIAC PROBLEM JE žEš STE LENIVY..