Najčastejšie mýty o margarínoch
No, zjavne ti unikaju suvislosti. Potreba nakladneho a dlheho transportu, minimalne, dalej podpora domaceho polnohospodarstva, atd.
Nie, nenudim sa. Nejem vela, jedlo nie je stredom mojho zivota. Ani "chut". Ako to lubia zdoraznovat v reklame, "novej chut", "ochutnaj"...A takych ako ja je vela. Nastastie.
Ze aditiva casto zabranuju rozvoju plesni, napriklad, chapem, aj ze mnohe su analogy prirodnych latok. Ale je moznost kupovat potraviny s kratkou trvanlivostou, preco niekto chce, aby mu chlieb vydrzal "cerstvy" tyzden, ked normalny chlieb je na treti den suchy? A aj take sa da vyuzit, ludia velmi bedakaju, ze nemaju peniaze na kvalitne potraviny, ze hento a toto...ale bohuzial, chyba je na ich strane, lebo neuvazuju.
No, sak co si napisal, robim aj ja...:) a trochu viac. Len selekcia, nic zlozite. A pekaren kupime. Takze cesto sa vymiesi "samo". Ja to inac nepeciem, ale mamina.
Inak, casto uz aj na trznici, aj u nas, je zelenina od zdanlivych "foliasov" z velkoskladu.