Najčastejšie mýty o margarínoch
Este: dnes sa produkty nespracovavaju ako volakedy, aby boli zachovane, uchovane, zakonzervovane, dnes ide o to, zarobit, takze prasa sa preda nie raz, ale trikrat a liter mlieka tiez.
Mal by si sa zacat trochu zamyslat nad tym, co je, ako ta to ovplyvnuje, ako to ovplyvnuje nasu planetu a podobne. A trochu ucty, k sebe, k svojmu telu, aj k potravinam, spracovatelia, kroporacie toto uz stratili, a uz vobec nijaku uctu nemaju ku svojim spoluosidliacim tuna na planete, pretoze sa nestitia pridavat do potravin chemicky sajrajt len aby zbohatli.
Takze ked im to nezacnes zatrhavat sam, tak ta budu pokojne travit dalej.
Minule si jeden moj znamy kupil chleba, nejaky Pavlovov, tusim cesky ci aky..bola tam jedna latka, ktoru si uz nepamatam, mala riadne dlhy nazov. Mozes sa spolahnut, ze v nasom chlebe doma take nemame. Ale ludia si musia trochu uvedomit, ze nie vzdy doma robene bude chutit ako kupene, proste tie prichute, aromy, zchutnovace plnia svoju funkciu a robia ludi zavislymi...