No vidíte, aspoň viete, kde si už burčiak kupovať nemáte...NIektorý predávajúci majú naschvál sladký mušt, ktorý ponúkajú ako ochutnávku a predávajú kyselý rampáš...A tak si aj budujú svoje meno...Ale ak by vám predali dobrý burčiak, vy by ste informáciu, kde ste ho kúpil posunul ďalej...ak by to bol poctivý vinár, nemal by problém predať všetok burčiak kým je sladký, lebo by sa o ňom dozvedeli ľudia a hneď ho vykúpili...
Ale ani to ak kúpite dobrý burčiak ,,dnes,, neznamená, že aj o týždeň budete spokojný...Burčiak je živý, a môže sa teda stať, že prekvasí, a už je problém na svete...
Ja si napríklad dávam, ak je to možné, ochutnať z fľaše, ktorú chcem kúpiť (dobrý vinár a predajca s tým nebude mať problém)