Poloprofík,zabudol si ešte napísať,že prečo sú slovenské výrobky drahšie.Pokúsim sa to doplniť.Slovenský poľnohospodár koľko dotácií dostane a koľko dostane dánsky,francúzsky alebo holandský na 1 ha obrábanej pôdy?Prečo nemôže spracovateľ nakupovať suroviny priamo od pestovateľa,ale len cez sprostredkovateľa,predavač výrobok priamo od spracovateľa bez sprostredkovateľa?Súčasný stav:pestovateľ-sprostredkovateľ-spracovateľ-sp rostredkovateľ-predavač-kupujúci.Ja aj tu vidím najmenej 25% - né umelé navyšovanie cien.Môj návrh:absolútne vylúčiť možnosť vstupovať do potravinárskeho sektoru akýmkoľvek sprostredkovateľom!Nemajú absolútne nič spoločné s potravinami.Sú to len paraziti potravinového reťazca