George, nabudúce skús cesnak namiesto ančovičiek. Mlieko, soľ, a z jednej hlavičky (nie jeden strúčik) roztlačený cesnak.
Ak to chceš doviesť k dokonalému zážitku, mám aj vylepšený recept: mäso (môže byť bravčové, u nás väčšinou vykostené alebo nevykostené kuracie stehná) dáš do väčšej nádoby. Posolíš, lyžička čierneho korenia, lyžička papriky, 2-3 polievkové lyžice horčice, 2-3 polievkové lyžice kečupu, cesnak z jednej hlavičky cesnaku (roztlačiť) a mlieka toľko, aby z toho bola taká hustá marináda. Premiešaš, aby sa ten maglajz dostal všade na to mäso a naukladáš do pekáča. Pečieš v trúbe na 200°C. Ako dlho? Podľa druhu mäsa, to už odhadneš ;) Ja ešte pridávam do toho maglajzu grilovacie korenie, ale s tým ťa nechcem pliesť. Nie je tam nutné. Daj vedieť, keď vyskúšaš ;)