ad Vymyslené predpoklady
Jasnačka pán Ondruš, keby nedostávali zamestnanci gastráče, tak by hladovali, ako hladovali pred tým, ako ich začali dostávať od zamestnávateľa a chudáci zamestnanci nemali dovtedy žiadne pozitívne stravovacie návyky...vlastne mali, žuli studené suché kôrky z chleba, ktoré si doniesli z domu...
...sám analytik z INESS-u bez mučenia priznáva, že iba tretina gastráčov končí mimo reštaurácií...čo je to za idi ota ten analytik, veď za gastráče sa v potravinách dajú kúpiť polotovary, z ktorých sa dá pripraviť jedlo do práce a fľaška alkoholu domov...tak koľko vlastne tých gastráčov ide na jedlo...?...
...a to ten megnutý analytik nevie, či skôr nechce vedieť, že v reštauráciách sa dajú gastráče použiť najmä v kolektíve aj na iné občerstvenie, alkoholické moky a sucháre k nim...šikovní šéfovia reštaurácií vedia gastráče zabartrovať tak, aby prosperovali...
...zrušte gastráče a dajte zamestnancom peniaze, oni sa už o seba kolektívne tak alebo onak postarajú...