Choré poľské mäso je na Slovensku
Museli, aby ukázali, že nekonal na pokyn firmy. Možno ho o mesiac zasa zamestnali...
Čuchom, čuchom...Aj hmatom sa dá, osobitne rybacina. Stačí zatlačiť prstíkom a už vieš, koľká bije.
Ešte občas muškárim a pokiaľ mám v úmysle priniesť manželke divokého pstruha či lipňa (tých už zväčša púšťam, rapídne miznú z našich riek) vyrasteného v rieke (to je celkom iné mäso, ako na granulách v rybníku vypestovaný dúhak), je v týchto letných podmienkach problém uchovať ráno chytenú rybu pár hodín čerstvú. Používame košíky, ryby balíme do bavlnenej plienky, aby neboli vo vlhku, niektorí starší vkladajú do bružnej dutiny žihlavu, ale predsa... V aute mám v lete chladničku, ak si zoberiem za rok zo 5 rýb, tak nechcem, aby sa pokazili.