Spory o kvalitu mäsa. Bolo za socializmu lepšie?
Emigrantik, vy pravdaze viete vsetko najlepsie, vsak? Potravinam sa venujem cez styridsat rokov, takze viem co sa produkovalo za byvaleho rezimu a viem, co sa produkuje teraz. Slovenska produkcia masa je minimalizovana, prevlada dovoz. Avsak, to co sa dovaza, nechce zrat ani moj kocur. Co sa tyka masovych vyrobkov, tak to je uplna katastrofa. Ako-tak slusny je jedine taliansky dovoz, zvycajne vyrobok obsahuje to, co vyrobca deklaruje. Slovenski vyrobcovia produkuju nieco otrasne. Samozrejme najdu sa aj slusni, su to povacsine male firmy, no zvysok chrli humus. Polozme si ale otazku, co je zdrave a co nie. Za byvaleho rezimu sa produkovalo zhruba desat udenarskych vyrobkov, ktore boli konzumne, co sa o terajsich povedat neda. A co sa tyka hydiny, tak to je hroza.