A nie je to preto , že z minimálne mzdy sa dane neplatia? Žobrákovi naozaj nemôžeš zobrať žobrácku palicu , lebo potom by si ho musel voziť na fúriku.
A nie je to preto , že z minimálne mzdy sa dane neplatia? Žobrákovi naozaj nemôžeš zobrať žobrácku palicu , lebo potom by si ho musel voziť na fúriku.
Dobre , tak aj Béla je zlodej!
Ale kto potom na Slovensku nie je zlodej. Asi nikto . Lebo toto boli nejaké 5-6 voľby od 1989 a len a len zlodejov sme volilij.
SAmozrejme , že ty si voľby ignoroval.....
Aká retroaktivita? Ten čo to stihol deň pred prijatím Ficovhoobuška je za vodou.
To je možné iba Uzbekistane a tomto najvýchodnejšom pašaliku EU.
Jedine zníženie daní fyz. a prav. osobám , zníženie DPH prinesie prinesie viac práce , viac peňazí lu´dom , vyššie tržby a hlavne viac peňazí pre štát.
Bolo to už odskúšané , firmy sa sem valili , stavali , zamestnávali,atď.
A Fico povie už nepotrebujeme investorov zo zahraničia lebo tučneju z našich mozolov.
Sudruhovia z vlády SR , JA&TY a Penta Slovensko naozaj nevytrhnú z biedy. Čo myslíte , koľko ludí zamestná taký turnaj na lade Štrbského plesa?
Myslíš si , že zníženie DPH o 5% na potraviny prinesie zníženie cien potravín o 5% ? V žiadnom prípade , iba ak by Kazimír oprášil kostlivca v skrinu a obnovil Štátnu plánovaciu komisiu. Ale v každom okrese otvoril 2-3 štátne obchody , kde by predával za štátom určené ceny. Niečo podobné bolo v Iraku za Saddáma , aj on ich mal , a ke´d tam už nebolo čo predávať , potom skončil tak ako skončil....čo by by nebola až taká zlá koncovka nášho príbehu.
To sa robí už nepamäti , od vtedy čo sa zaviedli veľkochovy na výrobu / nie na znášanie vajec/ vajec. A to je už skoro 100 rokov. Začalo to v USA. S tými kohutikmi sa naozaj nedá nič robiť , dokonca ani chovať ako brojliery. Tak to je a ináč to nebude.
Nie nie je mi to jedno.
Ale konečne začnite byť objektívny !!!
tu nejde o to , že či je konské mäso fuj , alebo mňam, ale o to , že niekto chcel zarobiť na tom , že namiesto mäsa napr. za 8€ /kg , tam dal mäso za 4€/kg. Ja vidím problém iba v tom .
Ale robiť u konského mäsa nejakú potratovú pre bezdomovcov vyrábanu potravinu sa mi zdá trochu silné kafe.
Tvoja chyba; radšej špinavú prasacinu ? Lebo prasa , aspoň v našich podmienkách sa teda nechová čistých podmienkách .
Nechcem ti kaziť chuť , ale každý potkan čo omylom zablúdi do prasacieho chlievika má útrum!
Len to nie!!!!
Na hlodavce v potravinách sme si zvykali dlhé roky.
Konečne , . čo oči nevidia , to srdce nebolí. tak neajko sa to hovorí?
No veľký, videl si niečo v Sovietskom zväze , že by mali malé?
Kandidovať a byť zvolený sú naozaj dve rozdielne veci. A na kandidatúru na prezidenta má každý právo.
Tak nech to skúsi , uvidí!
PS. Ako je to z tými dvomi pasmi v jeho vačku. Alebo P. Š. nemá aj americký? Že tu ten echtslováčiská Fico a Kaliňák sú slepí?
Keď to ľudom chutí , tak čo im to zhunusuješ? Každý to vie a napriek to kupuje.
Ja napríklad by som niečo také nejedol. V živote som si iba raz kúpil hotdog /stačilo/. Hamburger som si nikdy nekúpil a ani kebab. Ale to je moja vec , moja chyba o čo prichádzam.
PS. jedol si už žabacie stehienka? Ja áno.
Trochu historie by ti nezaškodilo . Prečo nie oslie a konské mäso ? Pick a Herz nie sú maďarské vynálezy. Vyrábajú sa dlhé roky na juhu a niečo podobné a robí Juhoslávii. Je to poozstatok osmanskéj okukupácie južnej časti Rakúsko-Uhorska. Turci ako moslimovia prasačinu nemôžu a vojsku bolo treba dávať nejaké mäso. Salám bol ideál. Ináč je to stará receptúra a čo sa považovalo pred 100-150 rokmi za bežnú potravinu dnes by sme nejedli , ale nie preto , že je to zlé , ale že niekto povie fuj!
Toho fenylbutazonu je tam asi ako toho jedu na potkanou 1-2 ppm. Čo je úplne bežné množstvo .
Je pravda , že človek by začal mať nejaké divné pocity po zjedení 3. koňa na obed . Ale na druhej strane kto nezje na obed jeného koňa ? Skoro každý!
Čo máš proti konskému mäsu , saláme? Ale fakty, nie grcanice.
Ludí treba držať ustavične v napätí , v ohrození , lebo potom sa vždy najde záchranca , spasiteľ. Raz sú to zlé poľské potravivy , dnes sú to kone v hamburgeroch? Konské mäso nejako nemusím , ale zjem .
Je úsmevné keď nás začne poučovať národ čo považuje za lahôdku zabité prepelice , bažanty , zajace ktroé zabudne v komore zavesené 2-3 týždne kým pekne neodhnijú od kosti a nie sú pekne zelenkasté. A v lete varia/ nie pečú /svoj vianočný kolač puding aby ho mala královná na vianočnom stole čerstvý. A svoju najznámejšiu omáčku worčersterskú nechajú 3 roky hniť , kvasiť v pohároch na polici a potom je predávajú do sveta ako delikateru.
A zajtra? Čo si vymyslíme?
Voľakedy to vedel obyčajný výčapník v Krčme pod gaštanom. Že sa toho neodožil náš Ferko somelier.
On chudáčisko vedel iba našup načapovať 50 pív za sebou a jedno ako druhú.
Ak dovládne toto vol. obdobie asi sa zabetonuje a povládne ako súdruh Klement Gottwald 40 rokov a jeho satrapovia.
Niekde majú Kima l, ll, lll, my budeme mať Fica l, ll, lll.
Ale BUKO! kuchyňská soľ a soľ do umyvačky riadu má toľko spoločné ako kyselina citronová s citronmi, ale že kyselina mravčia sa vyrába v Španielsku lisovaním mravcov.
Keby si náhodou zjedol lyžičku soli do umyvačky tak ťa už asi zuby nebudú bolieť.
Pre Greya- Poľsko má najväčšie zásoby kamenne soli pod zemou. A rozdiel pri výrobý kuchyňskej soli je v tom , že robotníci majú biele gumáky , nakladača a bagre sú tie isté.
Ak neveríš , urob si výlet do Wieličky!
Lipšic dosiahne za pár mesiacov 5,0001% a pán Fico sa môže znovu odúvať v opozícii.
Odporúčame