@
nas drahej polepsenej v Catch XII
pisal nieco o rozopnutej podprsenke a jablcniku.
:)
stylizovana?
ked olej tak mogul
ked kopnut tak do ...
ked zrat tak makovnik
ked sr.. tak na chodnik
hodili by sa slane mandle do marcipanu?
pytam sa, pretoze mam rad kontrasty.
boli nahradene hrozienkami, tie som dosledne vyberal von.
neviem, malinam sa dari vsade:)
co sa tyka toho ostatneho:
kolik tresni, tolik visni? :)
ja som jedol docela nedavno vybornu makovu strudlu v kraji,
pre tento pokrm netradicnom.
hranice gastronomie sa dnes znacne rozsirili :)
vazne ich nepamatam a to pamatam pomaly aj koniec druhej svetovej :)
ja pamatam len s cokoladou.
alebo nejaka "special edition" dobosiek? :)
a propos. jediny sposob, kedy pouzivam karamel. je pri priprave dusenej kapusty - bielej.
tzv zeleeee.
tesne pred dokoncenim do nej fiknem karamel a potom finalne dochutim.
to zeleee dostane krasnu chut aj farbu.
okrem ineho to urychli dusenie.
ale na cervenu kapustu tu mame ineho odbornika*
priznam sa - ja sa v takychto technologiach vobec nebyznam. to si tu len s vami namacam prsa:)
podstatne je - noste na stol - veternickovia moji***
karamel by som primiesal do kremu.
ale teda - karamel a sneh?
nic to:)
Odporúčame