no v prvom rade žiadny pomocný veterinár neexistoval, všetci sme boli štátni pod OVZ a robili na obvodoch. Po druhé, píšte aspoň k tomu, čomu trochu rozumiete, to mlieko v sáčkoch bolo pasterizované a dnes ľudia kupujú takmer výlučne trvanlié, ktoré prechádza UHF teplotou, kde všetky mikroorganizmy padnú, preto je tam poročná doba použiteĺnosti, nič to nehovorí o nutričnej kvalite mlieka, ale iba o mikrobiologickej. AK by ste videli, akým smradom sa kŕmil dobytok, tak by ste ani neverili. Veď preto bol aj taký priepastný rozdiel v dojivosti, naše kravy dojili vtedy priemerne 3000 l a na západe od 5500 do 6000 a bolo to práve kvalitou objemových krmív. Dnes je situácia opačná, surovina je lepšia, ale pribudli nám neduhy v rámci spracovateľského priemyslu, pridávanie vody, farbív a pod, to za socializmu nebolo