Slovensko je cudzie potraviny, vlastná výroba odumiera
Tu pises ze vsetko sa pri urcitom objeme zacina rentovat-a tam je ten problem!Drobnochovatel
velkochovu cenou nemoze konkurovat!Ak kupi zmesku, sice aj tak sa mu to oplati,ale to uz
nie su "prave domace vajcia"-hoci su ovela kvalitnejsie ako z velkochovu.Ked chce vajcia
"prave produkovane s laskou"musi sliepkam davat zrno a musia mat vybeh, aby sa mohli past
a dolovat zo zeme vseliaku chrobac a..proteiny!Takze potom ta cena sa Ti zda,ako keby
si priratali marzu obchodnika!Dnes zrno,aj ked si ho dopestujes doma,nie je najlacnejsia
zalezitost.Zoranie,sadenie,hnojiva,p ostreky,samotny zber,a maly vynos,pretoze zrno nie je
geneticky upravene,sa vyrazne prejavi v cene!A to nehovorim ze ne musis mat ziadnu urodu!
Co sa tyka pekarov,nepoznam ich problemy ale vysoko si vazim ich pracu! Velkovyrobe
nemozu cenou konkurovat,ale co mam skusenosti s chutou a kvalitou,rad si priplatim!
Aj tyzden stary chleba nesplesni ako ten z velkovyroby,a mam z neho vyborne hrianky!