Nemá kto variť a upratovať. Nepomohla ani štátna pomoc, po pandémii chýbajú tisícky zamestnancov
Ktosi premúdrený sem zavesil toto:
Pokiaľ to bude chutné a kvalitné - bez problému.
Poznám desiatky ľudí čo varia dobre a chutne a profesie majú iné.
Nakoniec v každej bežnej domácnosti je vyučený kuchár, alebo kuchárka ??
-----
Náš dvorný guľášový a opekačkový šéfkuchár dokáže vykúzliť z vody z potoka hostinu jedna báseň.
Vzdelanie - VŠ + nespočetné certifikáty, pracuje v IT spoločnosti. Plat 4300 + odmety. 8 hodín denne sedí v čistej klimatozovanej miestnosti.
Aby zachránil gastro sektor mal by ísť ( podľa pána mudrlanta ) pracovať do horúcej zaparenej kuchyne plnej pachov od nevidím do nevidím za minimálnu mzdu a nechať si žrať nervy od súdruha zákazníka, ktorý je presvedčený, že svet sa musí točiť podľa jeho chorých nápadov.