VIDEO: Choré kravy na poľských bitúnkoch, mäso môže byť aj na Slovensku
Táraš!! Prepáč, ale táraš!! Zrejme si socializmus nezažil. Jedli sme naše mäso, kontrola fungovala. "Aromatické mäso" bola výlučne iniciatíva mäsiara, ktorý sa cítil málo bohatý. Žiadny štátny podnik, ale ani družstvo sa ani neodvážili a ani nemali vôbec motiváciu, dôvod, predávať nejakú smradľavú skazeninu, ako teraz napr Poliaci.
Tých ženú prachy.
Je pravda, že najlepšie mäská, ale aj niektoré výrobky boli len pre známych a vyvolených. Ale ľubovoľné mäso si mohol finančne dovoliť doslova každý. Dnes sú spišské párky sice trvalo v ponuke, ale kvalita .. ??? A aj tak niektorí sú nútení kupovať lacné "párky" s minimálnym obsahom mäsa - takmer "vegetariánske :-). Dal som smajlíka, ale asi je to skôr smutné...