Mäso som výlučne kupovala u slovenských mäsiarov, spracovateľov, ktorý reklamovali, že je to mäso len zo slovenského chovu.
Až raz som videla niečo, čo mi zdvihlo žalúdok. Dcéra mojej známej v "slovenskom masnom závode" pracovala, keď som hovorila, čo som videla, iba odvetila, "slovenské", ale iďte, vozíme to aj z Rumunska, kde to predávajú najlacnejšie.
Tak som mäso, zaručené slovenské a výrobky z neho začala vyraďovať z jedálneho lístka. A u hydiny, si kúpim (s nevôľou, ale bielkoviny treba) to poľské a či maďarské, ako zaručene slovenské od ukrajinského šmejda.
Zničili sme všetko, čo bolo dobré a v čom sme boli v popredí. Nič nedokážeme vybudovať, ale ničiť vieme priam ukážkovo.
Nakoniec zničíme aj sami seba. Chmúrna to predstava.