No dobre, píše sa o vyškrnutí ultraspracovaných potravín.........ale, sú tu dve roviny......mám čas na varenie, alebo nie ? Takže ak nemám čas na varenie, dobre , tak si môžem kúpiť.............Ale ak mám čas, prečo si nenavariť ? Ja súhlasím, je to lacnejšie......veď ak mi zamestnávateľ vyplatí finančný príspevok, alebo dá stravný lístok, tak z toho sa dá navariť na deň aj pre jednu trojčlennú rodinu..........a nemusí to byť mäso, môže to byť nejaká hustá polievka, alebo zeleninové rizoto........zemiakové placky, parené buchty, cesnakové posúchy, kapustové fliačky, dolky/ lievance s džemom/, žemľovka, špenát volské oko, zemiaky, zemiakový prívarok s volským okom, Pizza zeleninová.....no a 2 razy do týždna pridať napr. do rizota mäsko, alebo v nedeľu nejaké rezníčky.............pečené stehienka........a možno zostane aj na pondelok. Áno.....Slováci, sme prežratí..........bez mäsa si nevieme predstaviť deň..........