Dnes som sa tak z dlhej chvile presiel po Leviciach. Tam sa zvyklo dobre jest, slovenska i madarska kuchyna a tak som si povedal, ze navstivim na trhu zaujimavu murovanu predajnu masa. Velmi ma tam zaujal jeden vyrobok, tiez zu Madarska: Lahodkova pasteta z husacich pecienok a tak som si so zaujmom precital velmi drobno tlacenu informaciu o zlozeni a skoro som spadol z noh: husacia pecienka 20 %, bravcove maso 25 %, mlete bravcove koze 14 % atd. zvysok muka a chemia...
Pozrel som si potom v inej predajni znameho retazca "kvalitnych zapadnych vyrobkov" okolo 20 natierok. V kazdej bolo najmenej 14 % mletych bravcovych kozi. Vzdy som si myslel, ze bravcove koze su na topanky a na Slovensku som sa dozvedel, ze sa to ma JEST !!
Ludia, co to jete ??? Vam to nevadi ??? A teraz utvorte koooridoooor a je to tuuuu !!!
Ocakavam chvalospevy od Miki33 a Slobodu o vyvoji potravinarskej kvality v strednej Europe po roku 1989. Ale co urobi Slovak ?? Stiahne chvost .. Este ze sa stravujem inde.