Lacnejšie fľaškové pivo oberá výčapy o hostí
Tak toto je poriadne plytký článok. Na to, či sa pivo pije v krčme je predsa aj iný náhľad, ako príjmy zákazníkov. Osobne si pivo v krčme dám veľmi rád, ale naozaj veľký problém je v kvalite ponúkaného piva. Problém by som zhrnul nasledovne :
1. V 90% krčiem čapujú europivo (Corgoň, Bažant, Kelt, Krušovice, Topvar a podobne). Také nehorázne štiny jednoducho nepijem, ani keby ich dávali zadarmo.
2. Krčmy prevádzkujú ľudia, ktorí nemajú s remeslom nič spoločné - t.j. nechcú alebo nerozumejú kšeftu, nečistia trubky, niektorým takmer vadia zákazníci. V našom mestečku už nie je ani krčma, kde by mali štamgastov, čo tam majú svoj pohár.
Nejaké marketingové drísty manažérky Heinekenu, pivára fakt nemôžu zaujímať. Takisto ako ma, ako pivára nezaujíma niekto, kto je ochotný pre pár ušetrených šestákov piť pivo z plastovej fľašky.