vsak tak dlho jeme tie gebuziny z Lidla aspol, ze sme uz voci nejakej trapnej salmonele imunni :D
Podľa:vlákien iba prvá úroveň času |
najnovšie po najstaršie najstaršie po najnovšie |
vsak tak dlho jeme tie gebuziny z Lidla aspol, ze sme uz voci nejakej trapnej salmonele imunni :D
To je super! Mozete sa tesit na viac salmonelly, ked vam tak chutila.
Salmonela a ostatné baktérie sú skoro v každej kuracine a tu ide hlavne o obchodnú vojnu. Také niečo ako septické mäso je utópia. Mäso je potrebné vždy dobre tepelne upraviť.
A Kaufland predáva mäso a vôbec nepýta od dodávateľa Certifikát kvality ? Ved to dnes je povinné predložiť aj pri bagančiach do kravína ! Prečo Kaufland, nie je trestne stíhaní za predaj tovaru, ktorí môže ohroziť životy ľudí ? Kde sme sa to dostali ? Len peniaze a biznis...? A za mnou môžu ležať mŕtvoly ?
Salmonela a kuracina idú, ako by sa dalo povedať - ruka v ruke. Ale stačí normálna tepelná úprava a salmonela je zničená. V upečenom kurati, či v paprikáši nemôže existovať. len pozor , pri vyprážaní treba dbať na to, aby bolo mäso poriadne presmažené. Ak sa vyskytujú u kosti ešte krvavé časti, treba dosmažiť, alebo strčiť na chvíľu do mikrovlnky a je po probléme. No a umývať si ruky.
lováci strávili salmonelovú kuracinu bez ujmy na zdraví.Treba doviest ďalšiu.
Odporúčame