Budem sa odvolávať na Jána Benčíka, ten dostal od pána prezidenta vyznamenanie za svoju úslužnú prácu!!!
To je tiež bloger!!!
Budem sa odvolávať na Jána Benčíka, ten dostal od pána prezidenta vyznamenanie za svoju úslužnú prácu!!!
To je tiež bloger!!!
Milanko už sa nečudujem, že si taký trulanko, keď nevieš ako sa hovorí, že priateľa treba poznať dobre, ale eetš nepriateľa:-)))
Pol článku je zadaram, trulanko:-))))))))
Hádate sa o národnom jedle...
A z čoho sa robí vážení? Z holandských zemiakov! Z bryndze s poľského kravského a ovčieho mlieka! Poliaté slaninou s poľských a nemeckých prasiat!
A čo tak národné povedomie, národná hrdosť??? To viacerým nič nehovorí, však???
Inak by sa "Slovenské národné jedlo" varilo len a len z čisto slovenských surovín!!!
Radšej ako sa hašteriť nad haluškami, by ste sa mali zaujímať kým a čím ste!!!
Hovor o slobodnej vôli miliónom otrokov kapitalizmu, ktorí drú 16 hodín na to, aby vôbec prežili, hovor o niečom takom ľuďom a deťom , ktoré zomierajú od hladu..pred pár storočiami prejaviť slobodnú vôľu znamenalo istú smrť...i
Márnosť šedivá, jedny kozenky hore dolu:-)))
To už fakt nie je o čo písať? :-)
Budem ti oponovať "slobodná vôla jedinca" už stáročia neexistuje vďaka monoteistickým náboženstvám ako sú Judaizmus, Kresťanstvo a Islam.
Takže o tantrickej sexualite niečo vieš, tak potom vieš aká energia tam vzniká...
A práve preto, že ženy vedeli aj o tejto energii a dokázali ju používať, ale aj o iných energiách, museli byť postavené do podradnej úlohy...
Ale to je zase na úplne iné písanie...
Ale vďaka za inšpiráciu:-)
Lenže aj sexuálna energia o ktorej hovoríš sa degradovala v dnešnom svete na niečo živočíšne a nečisté, rôznymi nechutnými praktikami, pretláčaním do popredia rôznych skupín a obchodovaním so sexom, žiaľ...
Pritom si málokto uvedomuje, že sexualita nie je len samotný pohlavný akt, ale hlavne energia lásky, ktorá a to vie málokto býva aj liečivá...
Alebo aj slané, plnené bryndzou, kyslou kapustou, poliate opečenou cibuľkou či slaninkou.
kaše sa jedávali v našich domácnostiach donedávna, len žiaľ boli považované za jedlo chudobných.
Teraz už viac menej poznáme len krupicovú, z ryže, alebo z ovsených vločiek, Ale vynikajúca je aj jemných jačmenných krúpov naslano poliata s maslom,alebo s opečenou cibuľkou.
Tónko, pani Nádaska má pravdu, naozaj nie sú našim národným jedlom. Aj keď ich máme všetci veľmi radi a každý si ich pripravuje podľa svojej chuti. S tou kašou mala naozaj pravdu, obilninové kaše majú veľmi dlhú tradíciu, zemiaky Slováci naozaj poznali Slováci ako písal nižšie jeden diskutér až od 18. storočia, veď v Európe sa spočiatku tak ako aj rajčiny pestovali ako okrasné rastliny.
To máš presne tak ako hovoria bratia česi, že ich národným jedlo je vepŕo-knedlo-zelo, alebo Taliani majú národné jedlo špagety či pizzu, tú tiež pekávali chudobné rodiny na Sicílii z toho čo dom dal, tú trochu múky, olivového oleja a kozieho syra a zeleniny mal doma každý a teraz je z toho módny hit:-))
Tak berieme teraz ako typické štedrovečerné jedlo vyprážanú rybu - filé a majonézový šalát:-)))
Nemyslím si, že naše obľúbené jedlo nám niekto berie, alebo kradne, takisto môžme za národné jedlo označiť pirohy, alebo perky, plnené nasladko lekvárom, tvarohom, ovocím a posypané makom, orechami.
Ako ťa poznám budem tam rýchlejšie pešo ako ty na koni, ty tomu koníkovi budeš rozprávať vtipy a on z toho bude voľáko zmätený :-)))
tak to nebude žiadna sláva, ale keď chceš tak dobre:-)))))))))))))
Odporúčame