Zase len populizmus a snaha zapáčiť sa. Ja stále a to už od jari nechápem prečo tisíce ľudí veľkých podnikov môžu chodiť obedovať do jedální ktoré majú v podnikoch a iní ľudia ktorí majú ako jedáleň verejnú reštauráciu, alebo bufet už na teplý obed chodiť nemôžu. Aj tak pri jednom stole sedavaju vždy len ľudia ktorí sa spolu poznajú a stýkajú na pracovisku. Chodievam na menu vždy o tom istom čase a každý deň sme tam 80% tí istí ľudia. Tak keď je ten obed v reštaurácii tak nebezpečný, prečo je obed v jedálni už bezpečný ? Koľko ľudí má kapacitu bežná reštaurácia - 30 ? 50 ? 100 ? A koľko jedáleň v automobilke - 300 ? 400 ? 500 ?
Takže ak chceli zatvárať miesta kde sa ľudia stretávajú počas obeda alebo večere mali zavrieť všetko alebo nič.